برگزاری هفدهمین اجلاس سیاست‌گذاری معاونین پژوهش و فناوری منطقه چهار به دبیری دانشگاه بوعلی سینا

1404/02/17

هفدهمین اجلاس سیاست‌گذاری معاونین پژوهش و فناوری مراکز پژوهشی و روسای پارک‌های علم و فناوری منطقه چهار، روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، به میزبانی دانشگاه ملایر و با دبیری دانشگاه بوعلی سینا در سالن شهید آیت‌الله دکتر رئیسی برگزار شد. در این نشست که از ساعت ۸ صبح الی ۱۶ ادامه داشت، ابتدا ریاست دانشگاه ملایر ضمن خوش‌آمدگویی به حضار، گزارشی از اقدامات اخیر دانشگاه ارائه نمود. سپس، دکتر قربانی، دبیر منطقه چهار و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بوعلی‌سینا، به بیان چالش‌ها و راهکارهای ارتقای جایگاه پژوهشی منطقه پرداخت. مباحث این اجلاس حول محورهای آیین‌نامه پژوهانه جامع، راهکارهای افزایش ارتباط با صنعت و جامعه، اثرگذاری پژوهش، و تبادل تجربیات متمرکز بود. در پنل تخصصی اول، دکتر زوارقی، استاد تمام علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه تبریز، با موضوع "راهبردهای نوآورانه برای ارتقای جایگاه دانشگاه با تأکید بر ارتباطات بین‌المللی" سخنرانی کرد.
لینک

کارگاه تخصصی "بهره‌گیری مسئولانه از هوش مصنوعی در پژوهش" در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد

1404/02/17

کارگاه آموزشی "بهره‌گیری مسئولانه از هوش مصنوعی و راهبردهای افزایش نمایانی علمی" روز دوشنبه 15 اردیبهشت ۱۴۰4 در سالن اجتماعات شهید ایزدی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد. این کارگاه تخصصی با تدریس دکتر رسول زوارقی، استاد تمام علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه تبریز و از صاحب‌نظران برجسته حوزه علم‌سنجی کشور، از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ برگزار شد و مورد استقبال گسترده اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی قرار گرفت.
لینک

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک)(تقویم آموزشی اردیبهشت و خرداد 1404)

1404/02/15

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) برگزار می کند(تقویم آموزشی اردیبهشت و خرداد 1404) جهت مشاهده کارگاه ها به فایل پیوست مراجعه فرمایید.
لینک

دانشگاه بوعلی سینا در جمع 500 دانشگاه برتر آسیا قرار گرفت

1404/02/09

در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی مؤسسه آموزش عالی تایمز (THE) در سال ۲۰۲۵، دانشگاه بوعلی سینا موفق به کسب رتبه در بازه 500–401 در میان ۸۵۳ دانشگاه برتر آسیا از ۳۵ کشور مختلف شد. این رتبه‌بندی که یکی از معتبرترین نظام‌های ارزیابی دانشگاهی در سطح بین‌المللی است، بر اساس پنج محور اصلی انجام شده است: • آموزش (۲۴.۵٪) • محیط پژوهش (۲۸٪) • کیفیت پژوهش (۳۰٪) • تعامل با صنعت (۱۰٪) • وجهه بین‌المللی (۷.۵٪) در این رتبه‌بندی، ۸۱ دانشگاه از ایران حضور داشتند که دانشگاه بوعلی سینا در بین دانشگاه‌های جامع کشور، رتبه ۱۶ را به خود اختصاص داد.
لینک

انتخاب سه عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا در جمع منتخبین برتر در همکاری با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۳

1403/12/19

  دکتر اسماعیل همتی ازندریانی، عضو هیئت علمی دانشکده هنر و معماری ، دکتر علی صادقی نسب، عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی و دکتر محمدمهدی شهبازی، عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی  از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،به عنوان اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت انتخاب شدند این دستاورد ارزشمند نشان‌دهنده تلاش‌های مؤثر این اساتید در تقویت ارتباطات علمی دانشگاه با صنعت و جامعه است. معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بوعلی سینا ضمن تبریک به اساتید محترم، برای آنها آرزوی موفقیت‌های بیشتر و سلامتی می‌کند.
لینک

بایگانی خبرها